Akupunktur behandling

Der anvendes nåle-behandling med forskellige nåle, behandling gennem ca. 20 min, der stimuleres på nålene for at opnå bedre effekt, nålenes placering og antal kan variere fra gang til gang alt afhængig af behandlings effekt.

Nogle patienter reagerer forskelligt på nåle-behandlingen, disse kan opleves som en tyngde, følelsesløshed, pres, ømhed, kulde, spænding, varme, elektrisk stød eller anden strømning i et område.

Efter en behandling kan forekomme træthed og tørst, vi anbefaler at man drikker godt med vand på behandlingsdagen, da kroppen ofte vil udskille affaldsstoffer.

Der kan opstå enkelt punktblødning ved udtagning af nålen, og sjældent et lille blåt mærke som kan være ømt nogle dage.

Nedenfor er listet nogle af de sygdomme/tilstande vi med godt resultat har behandlet i klinikken, er du i tvivl ring eller skriv til os med spørgsmål til en specifik lidelse.

Øreakupunktur, er anvendelsen af små korn på plastre, sættes på bestemte punkter i ørerne. Dette giver en forlænget virkning af igangværende behandling, og mulighed for klienten at gøre selvbehandling hjemme. Kan give et ømt øre i en kort periode men er ellers uden risiko sammenlignet med de ofte anvendte blivende nåle i øret (perma-nåle). Mange af vores patienter behandles med denne teknik i kombination med nåle-behandling, øreakupunkturen er uden merberegning når denne foretages sammen med nåle-behandlingen.

Vi behandler blandt andet:
Rygsmerter, overbelastningsskader, migræneformer, skulder/nakkesmerter, stress, sengevædning hos børn, overvægt, rygestop, lymfødem, myoser, iskiassmerter, hold i nakken, tennis/golf albue, allergi, astma, bronkitis, kvalme i forbindelse med kemoterapi/køresyge/graviditet, hovedpine, fodsmerter, hælspore og Achillessene smerter.
Desuden depressive og angst tilstande og Tourette Syndrom.