Hvem er vi?

Akupunktør Lise Moeslund

Lise har baggrund i en social- og sundhedsassistent uddannelse, har arbejdet i det offentlige sundhedsvæsen på sygehuset gennem 5 år.  Lise har arbejdet med nyopererede patienter samt patienter med sår, amputationer og andre akutte tilstande.

Desuden udvidet kendskab til idrætsskader/ bevægeapparatsskader gennem DGI´s leder og instruktør uddannelse til behandling og forebyggelse af skader.

Har en certificeret uddannelse fra 2008 i generelt sundhedstjek, herunder kontrol med kredsløb, kolesterol, overvægt m.v.

Anvendt akupunktur i det offentlige under sin ansættelse, bl.a. med kvalme, forstoppelse, smertebehandling, forlod det offentlige og har siden 2007 været daglig leder og behandler i klinikken.

Uddannet akupunktør fra Århus, uddannelse af 2 års varighed og har desuden flere specialiseret akupunktur kurser i tungediagnose, øreakupunktur samt behandling af regionale bevægeapparatlidelser. 

lise

Læge Thomas Bender

Thomas er uddannet læge fra Århus Universitet 2002, har gennem hele sin studietid og efterfølgende ansættelser været primært beskæftiget med bevægeapparatslidelser indenfor det ortopædiske speciale.

Speciallæge i rygkirurgi siden 2009.

Anvendt akupunktur siden 2002, i lægepraksis, siden på sygehuset og gennem de seneste 2 år i klinikken. Anvender akupunktur primært for sportsskader, lymfødem, kroniske smerter i bevægeapparatet.

Står for den vestlige diagnosticering i klinikken, hos de patienter med komplekse tilstande, eller hvor sygdommen / tilstanden er uafklaret.

thomas

Laserterapeut og termograf Annemia Pretzmann

Annemia

Termograf Dorthe Nørgaard