AKU-ONE Gæstebog

Skriv et nyt indlæg i vores gæstebog!

 
 
 
 
 
Felter markeret med * er krævet.
Din email bliver ikke vist i gæstebogen.
For sikkerhed gemmer vi din IP adresse 3.235.62.151.

NB: Grunden til at de fleste indlæg er lavet samme dag – skyldes at de er flyttet fra vores tidligere hjemmeside 😉
43 indlæg.
admin admin skrev den 30/06/2020 kl. 21:55:
aSDDad
Poul Erik Panduro Poul Erik Panduro skrev den 10/01/2019 kl. 15:32:
Jeg har fået god hjælp hos Lise: Jeg kunne ikke gå 500 meter, før jeg skulle massere mine knæled. Nu går jeg rask væk 10-12.000 skridt om dagen uden problemer 🙂 Tak, Lise for akupunktur og laser – Det dur!
Karsten Halberg Karsten Halberg skrev den 09/04/2018 kl. 21:08:
De er bare fantastisk og altid så søde for et par år siden var jeg ved kiropraktor det var en fæl oplevelse og hjalp ikke! Men efter bare to behandlinger hos AKU-ONE var jeg frisk igen. Har siden været der en gang om året – og efter 2 behandlinger vupti frisk igen! En stor tak til jer mvh Karsten
Henrik Meldgaard Henrik Meldgaard skrev den 09/04/2018 kl. 21:08:
Hej Efter 1 år med konstant muskelsmerter og et stort daglig forbrug af smertestillende er det fantastisk i dag at være fri for smerter og velfungerende igen. Jeg er så taknemmelig for at jeg blev anbefalet AKU-ONE og mødte Lise. Henrik Meldgaard
Bjarne Møller Bjarne Møller skrev den 09/04/2018 kl. 21:05:
For lidt over et år siden fik jeg konstateret prostatakræft med spredning til lymfekirtlerne. Efter endt strålebehandling fik jeg konstateret lymfødem i venstre ben. Efter en periode meldte jeg mig ind i "Dalyfo", foreningen for lymfødem, og herigennem stiftede jeg kendskab til AKU-ONE. Trods usikkerhed på behandlingen valgte jeg at indgå i et akupunkturbehandlingsforløb hos Lise. Behandlingen har vist sig at at have god effekt på mit lymfødem. Inden behandlingen var jeg nødsaget til at gå med kompressionstrømpe og – buks dagligt, og undervejs i behandlingen er det nu muligt for mig indimellem at gå 2-3 dage uden kompressionstrømpe/buks. Dette har medført en væsentlig bedring af min livskvalitet. Jeg vil derfor meget gerne anbefale denne behandling. Venlig Hilsen Bjarne
Karin Karin skrev den 09/04/2018 kl. 21:05:
Hej Aku One . Jeg var meget plaget at smerter i venstre albue. Da jeg til sidst ikke kunne holde det ud mere, overgav jeg mig til nåle og laser. Sikke et godt valg. Efter 3-4 behandlinger er smerterne helt væk. Det er helt fantastisk, at kunne bruge sin arm igen, og vil ikke tøve med at anbefale jer til andre eller selv komme igen, hvis jeg skulle få brug for det .
Emil Børsting Emil Børsting skrev den 09/04/2018 kl. 21:04:
Jeg har længe døjet med problemer med både ryg og nakke. Jeg valgte at gå til Osteopati, selvom jeg ikke troede vildt meget på det inden, og det var faktisk en god oplevelse. De ser meget holistisk på det, og han vurdere at det kunne være noget med holdningen i min ryg, hvorfor jeg blev anbefalet nogle øvelser. Roning på romaskine var anbefalingen i første omgang, da den går ind og træner rigtig mange muskler i hele kroppen. Det er dog svært at vælge den rigtig romaskine synes jeg. Jeg overvejer Aku-one som supplment til dette, da jeg har fået det anbefalet af en kollega, men ved ikke om det er mere alternativt end osteopate – det er vel begge godkendte praksisser.
Gittemor Gittemor skrev den 09/04/2018 kl. 21:04:
Tidens tand kan sætte sine spor i bevæg apparatet, også i mit. Det er derfor en ”lise” at vide, du med AKU-ONE er nær, og bidrager med at have løftet/løfter mig ud af problemerne. Igennem årerne har du altid været klar til at afhjælpe mine fysiske og psykiske gener, og især har det været dejligt, i de for mig, mere akutte tilfælde. Du har endnu ikke gjort mig 20 år yngre, men hver gang jeg er gået fra klinikken har jeg været lettet, og med erfaringen, at behandlingen bidrager til en ”yngre” hverdag, med færre åg på skulder og nakke, såvel som ryg, lænd og knæ. Kære Lise. Dine behandlinger er at anbefale, og jeg værdsætter og anbefaler dem utroligt meget, men du skal også vide, at dit imødekommende smil og store empatiske evner, altid er den første helbredende lille ”nål.”
Kasper Sørensen Kasper Sørensen skrev den 09/04/2018 kl. 21:03:
Jeg har haft fornøjelsen af Lise og hendes små nåle af 2 omgange. Første gang var det en akillessenebetændelse, der blev gjort kål på, og 2nden gang blev en skinnebensbetændelse sendt retur. Jeg havde læst lidt om at akkupunktur kunne have en effekt, og selvom jeg var skeptisk, gik jeg ind til det med åben sind, og i dag tænker jeg, at der findes IKKE den skavank Lise og hendes nåle, eller hele Aku-One for den sags skyld, ikke kan hjælpe med. Og enormt ros til Lise selv! Mage til glad, favnende, energifyldt og hjertevarmt menneske skal man lede længe efter, og måske disse "kræfter" sidder i de små nåle, der bruges i akkupunkturen…. ;-P Tak for hjælpen, indtil nu for tror bestemt ikke det er sidste gang. Du er en inspiration Lise, tak.
Lene Brinch Lene Brinch skrev den 09/04/2018 kl. 21:03:
Efter et langtrukket og smertefuldt skulderskade forløb, opstået efter en arbejdsskade og efterfølgende operation. Stod jeg med risiko for at miste mit arbejde, da min funktion stadig var betydeligt nedsat. Lidt opgivet af det øvrige behandlings og genoptræning forløb, og ret nedtrykt og uden fremtidsudsigter, blev jeg anbefalet at prøve behandling ved Lise, som tog udfordringen op! Hvad sundhedssystemet har brugt 9 måneder på, brugte Lise 3 behandlinger på? Endnu engang…tusind tusind tusind tak for effektiv og Alt betydende behandling. Du gjorde min tro og håb stærkere! Tak! Du har været fantastisk!??
Sarah Peen Sarah Peen skrev den 09/04/2018 kl. 21:02:
Jeg er lige blevet student og har altid kæmpet med nervøsitet til eksamener. Men efter første gang til akupunktur begyndte jeg at mærke væsentlige forandringer. Jeg er nu meget mere afslappet til eksamener, men det har også givet mig ro på her i eksamensperioden og jeg har fået mere overskud i min hverdag. Jeg siger tusinde tak for hjælpen og vil tage de værktøjer jeg har lært af Lise videre på universitet Knus Sarah!
Mosegaard Ikast Mosegaard Ikast skrev den 09/04/2018 kl. 21:01:
Helt igennem dejligt at slippe af med smerter i ryg og lyske, og det er sket efter 5 behandlinger.. Må indrømme jeg forud for mine første behandlinger var særdeles skeptisk vedr akkupunktur, denne skepsis er dog total væk, og kun de varmeste anbefalinger herfra..
Pernille Pernille skrev den 09/04/2018 kl. 21:01:
Hej Lise, Fra smerter hele døgnet til stort set smertefri. Jeg har prøvet ALT intet hjalp, læge, 2x fys, kiropraktor etc. da jeg havde smerter i hofte og ryg efter en fødsel og gammel skade og intet hjalp i 1,5år. Jeg vågnede af smerter om natten, stiv om morgnen og en ellers aktiv kvinde var "fanget i egen krop". Jeg har fået 10 behandlinger og der var allerede fremskidt efter 3 behandling med akupunktur + laser. Jeg er ikke smertefri, men jeg er kommet så langt!- og er nu begyndt at genoptræne. Lise er meget professionel, ærlig, venlig og hendes smil smitter! Kan kun anbefale dig at prøve det af. Pernille
Svend Ove Grønning Svend Ove Grønning skrev den 09/04/2018 kl. 21:00:
Kære Lise og Thomas Super behandling med min slidgigt i H. skulder. Lise tager smerterne og jeg træner intensivt mine muskler omkring H. skulder. Rigtig gode fremskridt med akupunktur. Samtidig har jeg en benlængdeforskel pga. nogle hofteoperationer. Lise tror sgu hun kan rette mig op med en magnet på kæben om natten!!! Vi prøver med magnet på kinden. Vi startede for 2 mdr. siden og det har hjulpet, synes jeg. Når jeg står op om morgen i bare fødder, føler jeg ikke forskellen så voldsom som da jeg gik i seng. Det er med en magnet på på kinden, hvor forskellen er. Kan kun anbefale AKU-ONE og Lise og Thomas.
Svend Ove Grønning Svend Ove Grønning skrev den 09/04/2018 kl. 20:59:
Kære Lise og Thomas. 1000 tak for en dejlig "mandeaften" og for en rigtig sjov oplevelse med Søren Holm i torsdag. Mange hilsner fra Svend Ove
Simon Kristiansen Simon Kristiansen skrev den 09/04/2018 kl. 20:58:
Jeg har længe haft problemer med spændinger i nakken. Det har hjulpet med gode behandlinger hos AKU ONE og jeg anbefaler dem glædeligt.
Vivi Gamskjær Vroue Vivi Gamskjær Vroue skrev den 09/04/2018 kl. 20:55:
Jeg har døjet med "knas" i nakken pga. for meget stillesiddende arbejde. Et par behandlinger hos Lise, og så er alt godt igen. Kan varmt anbefales!
Christine Christine skrev den 09/04/2018 kl. 20:55:
Jeg har efter en årrække med forkølelsessår nærmest hele tiden været hos Aku-one og få behandlingen. Herefter har jeg ikke haft et eneste, og nu er der gået over to år! Vil bare sige tusinde tak for behandlingen, og at det virkelig har været skønt at være uden de forbandede sår! De varmeste anbefalinger til Aku-one herfra!
Peter Borre Peter Borre skrev den 09/04/2018 kl. 20:54:
De varmeste anbefalinger af akupunktur hos Aku-One. Man tror det næsten ikke, når man har haft smerter i månedsvis, læger ikke kan stille noget op og Lise løser problemet på 3 behandlinger. Meget venligt og imødekommende miljø. Vi takker.
Joan Bøgh Joan Bøgh skrev den 09/04/2018 kl. 20:54:
Hekse dokteri og hokus pokus – det var min holding til alt hvad Lise og Thomas står for, men når man sidder i sin bil og har så ondt at man ikke kan stå ud af den, og de "alm" læger siger at det eneste der vil hjælpe er at skære i mig, (og det skal jeg sgu ikke ) Ja så tyér man jo til andre metoder. Så et par ture med nåle og en magnet i hovede (som jeg stadig bruger hver dag) og mine smerte forsvandt, når jeg fortæller alle, og det gør jeg, om min oplevelser hos Lise og Thomas omtaler jeg stadig Lise som min hekse doktor, med det er med et stor smil om munden, for uanset om jeg tror på det eller ej, så virker det hun gør, det er en stor fornøjelse ikke at have smerter dagligt, det er altid en oplevelse at komme hos jer TAK