AKU-ONE Gæstebog

Skriv et nyt indlæg i vores gæstebog!

 
 
 
 
 
Felter markeret med * er krævet.
Din email bliver ikke vist i gæstebogen.
For sikkerhed gemmer vi din IP adresse 44.211.117.197.

NB: Grunden til at de fleste indlæg er lavet samme dag – skyldes at de er flyttet fra vores tidligere hjemmeside 😉
44 entries.
Kirsten Gedebjerg Kirsten Gedebjerg wrote on 13/08/2022 at 19:36
Her i familien kan vi varmt anbefale Lise som akupunktør. Hun har hjulpet os af med dårlig knæ, øm skulder mm. Lise er meget kompetent til sit arbejde og er god til at informere patienten om behandlingen. Vi føler os trygge i Lises hænder. 🌹tak
Laila Ankersen Laila Ankersen wrote on 08/05/2022 at 12:07
Jeg har igennem mange år døjet med skulder og nakkesmerter, som også har givet mig hovedpine. Fysioterapi har været anbefalingen fra lægen og det har jeg brugt i lige så mange år. Var kommet dertil hvor de daglige smerter ikke var til at holde ud og jeg ikke har kunnet sove på den side hvor mine smerter var. En dag siger en kollega til mig….Laila, du skal ind til Lise som laver akupunktur. Jeg skrev til Lise og fik en hurtig tid ved hende. Nu har jeg fået 5 behandlinger med nåle, sugekop og en lille magnet jeg skal bære dagligt og jeg har det rigtig godt. Tusind tak kære Lise. Du er virkelig et dejligt og sødt menneske som jeg har nydt at konsultere. Jeg vil give dig mine allerbedste anbefalinger og helt sikkert bruge dig næste gang jeg oplevet problemer med kroppen. Vi ses. Kærligst Laila
Poul Erik Panduro Poul Erik Panduro wrote on 10/01/2019 at 15:32
Jeg har fået god hjælp hos Lise: Jeg kunne ikke gå 500 meter, før jeg skulle massere mine knæled. Nu går jeg rask væk 10-12.000 skridt om dagen uden problemer 🙂 Tak, Lise for akupunktur og laser – Det dur!
Karsten Halberg Karsten Halberg wrote on 09/04/2018 at 21:08
De er bare fantastisk og altid så søde for et par år siden var jeg ved kiropraktor det var en fæl oplevelse og hjalp ikke! Men efter bare to behandlinger hos AKU-ONE var jeg frisk igen. Har siden været der en gang om året – og efter 2 behandlinger vupti frisk igen! En stor tak til jer mvh Karsten
Henrik Meldgaard Henrik Meldgaard wrote on 09/04/2018 at 21:08
Hej Efter 1 år med konstant muskelsmerter og et stort daglig forbrug af smertestillende er det fantastisk i dag at være fri for smerter og velfungerende igen. Jeg er så taknemmelig for at jeg blev anbefalet AKU-ONE og mødte Lise. Henrik Meldgaard
Bjarne Møller Bjarne Møller wrote on 09/04/2018 at 21:05
For lidt over et år siden fik jeg konstateret prostatakræft med spredning til lymfekirtlerne. Efter endt strålebehandling fik jeg konstateret lymfødem i venstre ben. Efter en periode meldte jeg mig ind i "Dalyfo", foreningen for lymfødem, og herigennem stiftede jeg kendskab til AKU-ONE. Trods usikkerhed på behandlingen valgte jeg at indgå i et akupunkturbehandlingsforløb hos Lise. Behandlingen har vist sig at at have god effekt på mit lymfødem. Inden behandlingen var jeg nødsaget til at gå med kompressionstrømpe og – buks dagligt, og undervejs i behandlingen er det nu muligt for mig indimellem at gå 2-3 dage uden kompressionstrømpe/buks. Dette har medført en væsentlig bedring af min livskvalitet. Jeg vil derfor meget gerne anbefale denne behandling. Venlig Hilsen Bjarne
Karin Karin wrote on 09/04/2018 at 21:05
Hej Aku One . Jeg var meget plaget at smerter i venstre albue. Da jeg til sidst ikke kunne holde det ud mere, overgav jeg mig til nåle og laser. Sikke et godt valg. Efter 3-4 behandlinger er smerterne helt væk. Det er helt fantastisk, at kunne bruge sin arm igen, og vil ikke tøve med at anbefale jer til andre eller selv komme igen, hvis jeg skulle få brug for det .
Emil Børsting Emil Børsting wrote on 09/04/2018 at 21:04
Jeg har længe døjet med problemer med både ryg og nakke. Jeg valgte at gå til Osteopati, selvom jeg ikke troede vildt meget på det inden, og det var faktisk en god oplevelse. De ser meget holistisk på det, og han vurdere at det kunne være noget med holdningen i min ryg, hvorfor jeg blev anbefalet nogle øvelser. Roning på romaskine var anbefalingen i første omgang, da den går ind og træner rigtig mange muskler i hele kroppen. Det er dog svært at vælge den rigtig romaskine synes jeg. Jeg overvejer Aku-one som supplment til dette, da jeg har fået det anbefalet af en kollega, men ved ikke om det er mere alternativt end osteopate – det er vel begge godkendte praksisser.
Gittemor Gittemor wrote on 09/04/2018 at 21:04
Tidens tand kan sætte sine spor i bevæg apparatet, også i mit. Det er derfor en ”lise” at vide, du med AKU-ONE er nær, og bidrager med at have løftet/løfter mig ud af problemerne. Igennem årerne har du altid været klar til at afhjælpe mine fysiske og psykiske gener, og især har det været dejligt, i de for mig, mere akutte tilfælde. Du har endnu ikke gjort mig 20 år yngre, men hver gang jeg er gået fra klinikken har jeg været lettet, og med erfaringen, at behandlingen bidrager til en ”yngre” hverdag, med færre åg på skulder og nakke, såvel som ryg, lænd og knæ. Kære Lise. Dine behandlinger er at anbefale, og jeg værdsætter og anbefaler dem utroligt meget, men du skal også vide, at dit imødekommende smil og store empatiske evner, altid er den første helbredende lille ”nål.”
Kasper Sørensen Kasper Sørensen wrote on 09/04/2018 at 21:03
Jeg har haft fornøjelsen af Lise og hendes små nåle af 2 omgange. Første gang var det en akillessenebetændelse, der blev gjort kål på, og 2nden gang blev en skinnebensbetændelse sendt retur. Jeg havde læst lidt om at akkupunktur kunne have en effekt, og selvom jeg var skeptisk, gik jeg ind til det med åben sind, og i dag tænker jeg, at der findes IKKE den skavank Lise og hendes nåle, eller hele Aku-One for den sags skyld, ikke kan hjælpe med. Og enormt ros til Lise selv! Mage til glad, favnende, energifyldt og hjertevarmt menneske skal man lede længe efter, og måske disse "kræfter" sidder i de små nåle, der bruges i akkupunkturen…. ;-P Tak for hjælpen, indtil nu for tror bestemt ikke det er sidste gang. Du er en inspiration Lise, tak.
Lene Brinch Lene Brinch wrote on 09/04/2018 at 21:03
Efter et langtrukket og smertefuldt skulderskade forløb, opstået efter en arbejdsskade og efterfølgende operation. Stod jeg med risiko for at miste mit arbejde, da min funktion stadig var betydeligt nedsat. Lidt opgivet af det øvrige behandlings og genoptræning forløb, og ret nedtrykt og uden fremtidsudsigter, blev jeg anbefalet at prøve behandling ved Lise, som tog udfordringen op! Hvad sundhedssystemet har brugt 9 måneder på, brugte Lise 3 behandlinger på? Endnu engang…tusind tusind tusind tak for effektiv og Alt betydende behandling. Du gjorde min tro og håb stærkere! Tak! Du har været fantastisk!??
Sarah Peen Sarah Peen wrote on 09/04/2018 at 21:02
Jeg er lige blevet student og har altid kæmpet med nervøsitet til eksamener. Men efter første gang til akupunktur begyndte jeg at mærke væsentlige forandringer. Jeg er nu meget mere afslappet til eksamener, men det har også givet mig ro på her i eksamensperioden og jeg har fået mere overskud i min hverdag. Jeg siger tusinde tak for hjælpen og vil tage de værktøjer jeg har lært af Lise videre på universitet Knus Sarah!
Mosegaard Ikast Mosegaard Ikast wrote on 09/04/2018 at 21:01
Helt igennem dejligt at slippe af med smerter i ryg og lyske, og det er sket efter 5 behandlinger.. Må indrømme jeg forud for mine første behandlinger var særdeles skeptisk vedr akkupunktur, denne skepsis er dog total væk, og kun de varmeste anbefalinger herfra..
Pernille Pernille wrote on 09/04/2018 at 21:01
Hej Lise, Fra smerter hele døgnet til stort set smertefri. Jeg har prøvet ALT intet hjalp, læge, 2x fys, kiropraktor etc. da jeg havde smerter i hofte og ryg efter en fødsel og gammel skade og intet hjalp i 1,5år. Jeg vågnede af smerter om natten, stiv om morgnen og en ellers aktiv kvinde var "fanget i egen krop". Jeg har fået 10 behandlinger og der var allerede fremskidt efter 3 behandling med akupunktur + laser. Jeg er ikke smertefri, men jeg er kommet så langt!- og er nu begyndt at genoptræne. Lise er meget professionel, ærlig, venlig og hendes smil smitter! Kan kun anbefale dig at prøve det af. Pernille
Svend Ove Grønning Svend Ove Grønning wrote on 09/04/2018 at 21:00
Kære Lise og Thomas Super behandling med min slidgigt i H. skulder. Lise tager smerterne og jeg træner intensivt mine muskler omkring H. skulder. Rigtig gode fremskridt med akupunktur. Samtidig har jeg en benlængdeforskel pga. nogle hofteoperationer. Lise tror sgu hun kan rette mig op med en magnet på kæben om natten!!! Vi prøver med magnet på kinden. Vi startede for 2 mdr. siden og det har hjulpet, synes jeg. Når jeg står op om morgen i bare fødder, føler jeg ikke forskellen så voldsom som da jeg gik i seng. Det er med en magnet på på kinden, hvor forskellen er. Kan kun anbefale AKU-ONE og Lise og Thomas.
Svend Ove Grønning Svend Ove Grønning wrote on 09/04/2018 at 20:59
Kære Lise og Thomas. 1000 tak for en dejlig "mandeaften" og for en rigtig sjov oplevelse med Søren Holm i torsdag. Mange hilsner fra Svend Ove
Simon Kristiansen Simon Kristiansen wrote on 09/04/2018 at 20:58
Jeg har længe haft problemer med spændinger i nakken. Det har hjulpet med gode behandlinger hos AKU ONE og jeg anbefaler dem glædeligt.
Vivi Gamskjær Vroue Vivi Gamskjær Vroue wrote on 09/04/2018 at 20:55
Jeg har døjet med "knas" i nakken pga. for meget stillesiddende arbejde. Et par behandlinger hos Lise, og så er alt godt igen. Kan varmt anbefales!
Christine Christine wrote on 09/04/2018 at 20:55
Jeg har efter en årrække med forkølelsessår nærmest hele tiden været hos Aku-one og få behandlingen. Herefter har jeg ikke haft et eneste, og nu er der gået over to år! Vil bare sige tusinde tak for behandlingen, og at det virkelig har været skønt at være uden de forbandede sår! De varmeste anbefalinger til Aku-one herfra!
Peter Borre Peter Borre wrote on 09/04/2018 at 20:54
De varmeste anbefalinger af akupunktur hos Aku-One. Man tror det næsten ikke, når man har haft smerter i månedsvis, læger ikke kan stille noget op og Lise løser problemet på 3 behandlinger. Meget venligt og imødekommende miljø. Vi takker.
Joan Bøgh Joan Bøgh wrote on 09/04/2018 at 20:54
Hekse dokteri og hokus pokus – det var min holding til alt hvad Lise og Thomas står for, men når man sidder i sin bil og har så ondt at man ikke kan stå ud af den, og de "alm" læger siger at det eneste der vil hjælpe er at skære i mig, (og det skal jeg sgu ikke ) Ja så tyér man jo til andre metoder. Så et par ture med nåle og en magnet i hovede (som jeg stadig bruger hver dag) og mine smerte forsvandt, når jeg fortæller alle, og det gør jeg, om min oplevelser hos Lise og Thomas omtaler jeg stadig Lise som min hekse doktor, med det er med et stor smil om munden, for uanset om jeg tror på det eller ej, så virker det hun gør, det er en stor fornøjelse ikke at have smerter dagligt, det er altid en oplevelse at komme hos jer TAK
Thomas Juul Thomas Juul wrote on 09/04/2018 at 20:53
Hvad fejlede jeg ikke inden jeg kom ned til AKU ONE?? Jeg tog ned til Lise efter at have været igennem møllen på privathospital og blive scannet og fysioterapi/genoptræning af springer knæ, efter overbelastning under Århus-København cykelløb. Efter ca 6 behandlinger kunne jeg komme op på cyklen igen og cykler i dag for fuld kraft igen. Bonus var så at hun faktisk har fået mig ud at løbe efter ca 2 års pause, grundet hælspore og for kort venstreben. Det gjorde hun ved at sætte en magnet på min venstre side af kæben, som jeg stadig sover med… det har rettet min krop op i sådan en grad at jeg nu kan løbe igen og ikke behøver at købe dyre indlæg til alle mine sko for at kunne gå normalt. VARMESTE anbefalinger af Lise og AKU ONE. hvis alle bare vidste hvad de kan udrette, så var hun en (endnu mere) travl kvinde 🙂
Marianne Gloggengichser Marianne Gloggengichser wrote on 09/04/2018 at 20:53
Kære Lise Havde jeg dog bare prøvet akupunktur noget tidligere, ville jeg have sparet mange timer hos fysioterapeut (og penge). Jeg er aktiv løber og har i ca. ½ år døjet med en skade i min lysken og lår, der gjorde, at jeg efter løbeture stort set ikke kunne stå på det ene ben i 1-2 dage efter løbeturen. Efter 8 behandlinger hos dig er jeg nu skaden kvit. Du nåede at få mig klar til ½ marathon, hvor jeg løb med min bedste tid (1,43) Det er en fornøjelse. Ingen tvivl om, at skulle der dukke en ny skade op, vil akupunktur være det første jeg ty til. 1000 tak for hjælpen Marianne Gloggengichser
Frk Jensen Frk Jensen wrote on 09/04/2018 at 20:52
Kære Lise! Jeg vil egentligt bare sige 1000 tak!!! I december 2011 besluttede min kæreste og jeg at droppe p-pillerne. Da vi begge er i 20'erne og raske, håbede vi på et hurtigt resultat! Desværre ikke lige så nemt som håbet! I november 2012 besøger jeg Aku-one og Lise! Var meget nervøs for nålene, men Lise var god til at distrahere mig fra dem!! 2 gange besøgte jeg Lise, ved 3. besøg kunne jeg fremvise en positiv graviditetstest!! I dag har jeg været til nakkefoldsscanning og alt tyder på et sundt og raskt barn! Lise, jeg måtte ikke forvente et mirakel 'bare sådan lige!' – men så heldig var jeg jo alligevel
Mikkel Dahl-Jessen Mikkel Dahl-Jessen wrote on 09/04/2018 at 20:51
Hej alle! Jeg har haft rigtig gode erfaringer med at supplere akupunktur og kiropraktik. Jeg har døjet meget med skævt bækken og nålene har kunnet afslappe det anspændte område omkring bækkenet, så det kunne rettes op af en kiropraktor. Erfaring har i hvert fald lært mig at det kan være en rigtig god ide at supplere forskellige behandlingsformer! Mvh. Mikkel (Danmarksmester på 1500 og 3000 m)
Jens Nilsen Jens Nilsen wrote on 09/04/2018 at 20:51
Da jeg mødte op hos Lise med "Benign fasciculation" (muskelcitren i mine ben), var mine forhåbninger minimale. Jeg blev for 40 år siden undersøgt af en neurolog, der kunne fortælle mig, at det var ufarligt, men at der ikke kunne gøres noget. For 10 år siden blev jeg på ny undersøgt af en ande neurolog, idet jeg tænkte, at der måtte være sket en udvikling, men fik samme svar. Jeg har nu fået nogle behandlinger hos Lise og kan mærke markante ændringer. Jeg er sikker på, at Lise med de sidste behandlinger får bugt med denne citren. Jeg glæder mig hver gang jeg skal til behandling, hvor jeg altid mødes med stor varme og får en god snak md Lise om alt muligt. Mange tak Jens Nielsen
Ib Jørgensen Ib Jørgensen wrote on 09/04/2018 at 20:50
Vil lige rose Aku one for deres seriøse måde gøre tingene på efter flere behandlinger for asma samt rygerlunger har nu næsten lagt medecinen på hylden og har klart en følse af bedre vejrtrækning. Kan klart anbefales af mig
Susanne Birch Jacobsen Susanne Birch Jacobsen wrote on 09/04/2018 at 20:50
Kære Lise og Thomas. Man er et lykkeligt menneske når man har fået den store gave at møde Jer begge to. I er et fantastisk par og man er aldrig i tvivl om at man er i de bedste hænder hos Jer. Uanset hvordan jeg har det, så er jeg altid glad og godt tilpas når jeg har været hos både Lise og Thomas. Pas på Jer selv for vi skulle gerne have Jer længe endnu.
Anne Katrine Anne Katrine wrote on 09/04/2018 at 20:49
Efter forstuvninger og belastningsskader grundet for meget idræt fik jeg nærmest konstante smerter i højre fod. Dette udviklede sig også til smerter i venstre fod (dog i mildere grad), og efter at have døjet med det i et års tid efter endnu en løbebelastningsskade startede jeg på akupunkturbehandling ved Thomas og Lise. Det var mit ”sidste håb” efter forskellige diagnoser fra ortopædkirurger ovenpå MR-scanning, special såler og diverse genoptræningsprogrammer, som kun gjorde smerterne endnu værre. Efter tredje behandling oplevede jeg at være smertefri i nogle døgn, hvilket ikke var sket det sidste års tid. Selvom det gik lidt tilbage herefter, skete der efter niende behandlingsgang store fremskridt, og jeg har stort set ingen konstante smerte i fødderne mere – det er skønt at kunne bruge foden noget mere! HVER gang er det en sand fornøjelse at skulle ned på klinikken, for med Lise og Thomas’ store faglighed er man altid i gode og trygge hænder. Lises altid strålende, glade og sjove humør smitter kun af – I er fantastiske mennesker og tak for hjælpen indtil nu 🙂
Bjørn Bitsch og Ashli Williamson Bjørn Bitsch og Ashli Williamson wrote on 09/04/2018 at 20:48
Vi vil meget gerne sige 1000 tak til både Lise og Thomas, AKU-One, de har hjulpet os utrolig mange gange og er en stor medvirkende faktor til, at vores kroppe hele tiden er i tip-top form. Det er rigtig fedt at være i gode hænder hos akupunktør og læge på et og samme sted – kombinationen er helt fantastisk. Bedste hilsner Bjørn og Ashli Dobbelte Europa- og Verdensmestre
Rikke P Rikke P wrote on 09/04/2018 at 20:48
Efter 2 år med et enormt arbejdspres, gik jeg en sommerdag ned med stress, og med den, efterfulgte en depression… Jeg fik som 1000 andre danskere depression medicin, men blev alvorlig syg af denne.. jeg er en af de meget få der lider af Serotonin syndrom. Mange behandlings forsøg blev prøvet, men alle med samme virkning, jeg blev utrolig syg fysisk. Jeg havde opgivet nogensinde at få et normalt liv igen, men det havde min familie ikke, så de gik på nettet og søgte i alle retninger på behandlingsmuligheder. Til alt held fandt min mand Aku One, og fik hurtig en tid til mig…. Jeg var selv meget skeptisk, men tog afsted… 1 behandling gik mest med at spørge til mig og min personlighed, hvilket var meget nyt, da det ikke bruges i det offentlige psykiatrisk system. Derefter begyndte min behandling hos Lise og til min store forundring og selvfølgelig kæmpe lettelse, så kunne jeg mærke en forbedring af min sindstilstand efter et par behandlinger… Efter bare 1½ mdr. kunne jeg se det dejlige i min tilværelse igen for ike at snakke om den kæmpe ændring der blev i mit humør. I dag modtager jeg stadig behandlinger hos Lise. Jeg kan mærke hvis jeg ikke kommer afsted med faste mellemrum… Jeg vil klart anbefale alle med den depression, til at forærer sig selv denne for for behandling, for der er virkelig effekt.. Ingen bivirkninger som ved " alm. depression medicin" og virkningen indtræffer også hurtiger… 1000 tak Kære Lise, for at du igen har fået livslysten tilbage til mig…. mig og min familie er dig så taknemmelig. Rikke
Psykolog Susanne Benderfeldt Psykolog Susanne Benderfeldt wrote on 09/04/2018 at 20:47
Jeg har modtaget behandling ifm et kemo-forløb. Behandlingen skulle ruste min krop/sind til at klare den hårde medfart som kemoen bevirker. Jeg havde en klar fornemmelse af god effekt! Og følte mig samtidig i virkelig professionelle hænder!
Tomas Louring, Hobro Tomas Louring, Hobro wrote on 09/04/2018 at 20:47
Efter at have fået konstateret Hyperacusis hos en speciallæge, troede jeg ikke der var meget at gøre for min hørelse. Hyperacusis er særlig lydfølsomhed, hvor den mindste støj kan virke ekstrem. Men min kæreste anbefalede mig, at kontakte Lise, da hun havde rigtig gode erfaringer med hendes nåle. Lise lyttede til mig, men gav ingen garantier for bedring, da det ikke var en sygdom hun havde erfaring med. Lise's behandling var nåle og laser. Lige efter behandlingen var min følsomhed reduceret med ca 40%. Og i de efterfølgende dage blev det bedre og op til ca 70%. I dag – længe efter behandlingen – er der vel 10-20% tilbage af mit problem. -Det er da ret godt efter kun én behandling!! MVH Tomas
Lene Jensen, Randers Lene Jensen, Randers wrote on 09/04/2018 at 20:46
Efter workshop i marts måned for folk med lymfødem fik jeg kendskab til Thomas og Lisa, som havde informationsmøde om akupunktur. Jeg har lymfødem i højre arm og hånd og har prøvet mange behandlinger ved fysioterapeuter. Allerede efter 1. behandling kunne jeg se knoerne på min høre hånd. Jeg har nu været i klinikken 4 gange med nogle ugers mellemrum og nu behøver jeg ikke at gå med ærme og handske mere. Jeg bandagerer stadig om natten, men kan godt undlade det ind i mellem. Jeg var meget skeptisk i starten men er nu vendt på en tallerken. Ud over lymfødem har jeg slid i kæben, dette har Lisa afhjulpet med lazer og det er allerede bedre. Jeg er smertefri. Dejligt at komme i klinikken, hvor Lisa altid er i godt humør. Hvilket overskud – hun er bare dejlig!! Med mange sommerhilsener til jer og jeres børn fra Lene Jense, Randers
Mikkel Dahl-Jessen Mikkel Dahl-Jessen wrote on 09/04/2018 at 20:46
De fleste elitesportsudøvere går sikkert rundt med den samme frygt for overbelastninger og skader, der unægteligt hænger sammen med det at dyrke en idræt mere end godt er, og som eliteløber med op mod 10-11 ugentlige træningspas er dette bestemt også en frygt, der nager mig. Løb er desuden en af de sportsgrene hvor skadesrisikoen er absolut højest, og nyheder om hvordan først den ene og så den anden af mine konkurrenter lægger sig ned med træthedsbrud, overbelastninger og jeg ved ikke hvad, er desværre temmelig almindeligt. Jeg selv har da også haft mit besvær med et skævt bækken, hvor symptomerne kom til udtryk gennem meget ømme muskler, og væltede til kiropraktor i flere måneder i et forsøg på at få rettet op på det. Træningsafhængig som jeg var trænede jeg selvfølgelig videre på trods af smerterne, men stoppede til kiropraktor, da jeg ikke længere ville betale de høje priser for behandlinger, der ikke rigtig førte noget med sig. Langsomt forværredes min situation indtil jeg til sidst var desperat efter at slippe for smerterne. Da var det jeg hørte om AKU-ONE – reelt set fandt jeg faktisk selv ud af det ved at søge på internettet, og heri ligger vel egentlig også en kritik af det almene behandlingssystem. Jeg gik jo til kiropraktor utallige gange uden at føle lindring eller bedring, men ikke en eneste gang blev forslaget om at jeg skulle forsøge mig med akupunktur luftet! Måske er det fordi de fleste mennesker stadig betragter akupunktur som en gang hokuspokus, men mine erfaringer fortæller mig at AKU-ONE leverer behandlinger, der er alt andet end hokuspokus! Det tog kun et par intensive behandlinger for Lise og Thomas at få has på de muskelsmerter, jeg havde døjet med i flere måneder, og alene følelsen af at kunne træne uden smerter var ubeskrivelig. Jeg vidste øjeblikkeligt, at akupunktur simpelthen måtte være MÅDEN man kunne holde sig skadesfri på, og der gik ikke lang tid før vi havde lavet en aftale om sponsorat (Hvis i ser en løber piske rundt i tøj med AKU-ONE logo på er det mig :)) Herefter lærte jeg lynhurtigt, at det at stikke med nåle kun var en lille del af Lises kompetencer, og efter at have fået foretaget en fuld personlighedsanalyse, hvor hun kortlagde de medianer, der løber i min krop kunne hun med få nåle give øjeblikkelig restitution til kroppens muskler. Jeg vil anbefale alle bare at prøve akupunktur for følelsen af ufattelig lethed og afslappethed efter en behandling er ubeskrivelig. Stivheden og ømheden i musklerne vender naturligvis tilbage når man træner så meget som jeg gør, og derfor får jeg behandling regelmæssigt. Som status er får jeg behandling hos Lise en gang om ugen, hvilket har holdt mig skadesfri i næsten 6 måneder og forhåbentlig vil det gøre det længe endnu. Jeg var, og er stadig, fuldstændig blændet af både Lises og Thomas utrolige dygtighed til det de laver, deres væsen og altid glade humør, og ikke mindst er jeg dem evigt taknemmelige for mit gode helbred, som jeg tilskriver dem og deres behandlingsevner. Med venlig hilsen Mikkel Dahl-Jessen (Danmarksmester og dansk ungdomsrekordholder på 1500 og 3000 m)
Majbritt Veng Majbritt Veng wrote on 09/04/2018 at 20:45
Jeg tog med min kæreste ned til Lise fordi han efter at have sprunget sin achillescene har haft store smerter Mm.. Jeg har haft kronisk hovedpine siden jeg var 13 år og ingen har kunne finde ud af hvad det kom af.Jeg har prøvet alt lige fra fysiateapeut til neurolog,og har fået lavet scanninger Mm. Jeg besluttede mig for at prøve akupunktur,hvilket hurtigt viste sig at være den rette beslutning. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke stor forskel og efter 4 behandlinger er min hovedpine nu væk og jeg er blevet et helt nyt og gladere menneske.Før sov jeg næsten døgnets 24 timer og kunne intet overskue.Jeg fik ikke lavet noget som helst hjemme og så stort set aldrig min kæreste selvom vi bor sammen.Jeg er idag 24 år og nyder livet i fulde drag uden at jeg har min hovedpine at slås med.Jeg kan slet ikke beskrives hvad det har gjort ved mig det er helt ubeskriveligt! Jeg vil klart anbefale Aku-one det er det bedste jeg nogensinde har gjort og min fyr fortalte mig på vores 4 års dag at det var dejligt at have fået sin kæreste "tilbage" Tusind tak søde Lise!! Majbritt Veng Nielsen.
Kirsten Elklit Kirsten Elklit wrote on 09/04/2018 at 20:45
Mundtlig anbefaling fik mig til at opsøge Aku-One pga. lymfeødem på kroppen efter brystkræft. Behandlingen har hjulpet mig rigtig meget og fået vævet til at blive blødt næsten 100 % igen. Nu kan jeg kun anbefale andre den behandling. Jeg har desuden kun fået opbakning hos fysioterapien på Viborg sygehus til at forsætte med akupunktur. Det er rigtig dejlig at være med til at kunne anbefale andre akupunktur i stedet for at lade stå til og affinde sig med nedsat livskvalitet.
Eva Faurschou Eva Faurschou wrote on 09/04/2018 at 20:44
Aku-One burde være noget ALLE tog sig tid til … Vi fik kendskab til Aku-One sidste sommer, da vores søn fik en overbelastningsskade i den ene skulder kort før DM. Da han to år i træk havde måtte vinke farvel til DM – først pga en højresvingsulykke med en lastbil og året efter pga en brækket hånd – var det næsten ikke til at rumme, da han på en træningslejr op til DM fik meget ondt i højre skulder. En fra klubben foreslog, at vi kunne ringe til Aku-One. Vi havde ikke den store tiltro, at det ville hjælpe, men desperat efter, at Frederik skulle kunne ro DM, gjorde vi tog kontakt til Lise og Thomas. De var meget sikre på, at de kunne hjælpe, og Frederik fik en tid allerede dagen efter. Det var nærmest et mirakel – allerede efter første behandling var skulderen mærkbart bedre og efter kun 2 behandlinger mere, kunne Frederik træne med på vandet – få behandlinger efter var skaden væk. Frederik roede sig til to flotte bronzemedaljer ved DM… Vi er overbeviste om, at Aku-One gjorde forskellen, og begge vores børn har siden sommer haft et fantastisk samarbejde med Aku-One. Vi bruger Aku-One som supplement til træningen, hvor de kan hjælpe til med, at kroppen hele tiden er 'ovenpå' og kan klare den store træningsmængde uden skader. De behandler også før et stævne, så kroppen er klar til at præstere og efter for at restituere hurtigere. Hele familien bruger nu Aku-One. De har bl.a afhjulpet rygproblemer, hovedpine, køresyge, svimmelhed og vægttab – det er fantastisk… Og så er skønt at komme i klinikken, hvor Lise's strålende humør gør, at selv på en regnvejrsdag skinner solen i klinikken. – Aku-One har vores allerbedste anbefaling… Fam. Faurschou, Silkeborg
Jesper Thusgård Bjørnø Jesper Thusgård Bjørnø wrote on 09/04/2018 at 20:44
Tak til Lise fordi du har fået mine lændesmerter til at gå væk. Jeg besøgte en kiropraktor 14 gange inden jeg tænkte at det var på tide der skulle ske noget andet. Heldigvis blev det akupunktur. Fantastisk at man på så kort tid kan blive fri for smerter man har haft så længe. Endnu en gang tak for en rigtig god behandling som jeg på det varmeste kan anbefale !!
Gorm Sandberg Gorm Sandberg wrote on 09/04/2018 at 20:43
Kom lige forbi, og vil da ikke gå uden at skrive i gæstebogen 🙂 Godt arbejde i laver, vil varmt anbefalde jer til andre. Var lidt skeptis i start men skal love for at jeg blev overbevist. Mvh Gorm – www.huggehuset.dk
Johnny Pedersen Johnny Pedersen wrote on 09/04/2018 at 20:42
Johnny Pedersen Jeg går i behandling ved AKU-ONE for et brækket fodled (efter operation på Århus Sygehus) . Jeg får laser og akupunktur. Det har forkorte min behandling med ca.10 uger i forhold til det traditionelle behandlingssystem, og fjernet en stor del af mine smerter i foden. Kan kun varmt anbefale klinikken og Lise er et fantastisk menneske.
Carsten Svante og Frederik Carsten Svante og Frederik wrote on 09/04/2018 at 20:41
Kan astma behandles med akupunktur ? Jeg var ikke overbevist. Måske fordi jeg er ansat i det traditionelle behandlingssystem , hvor der oftest trækkes på skulderen af alternativ behandling. Dog bliver akupunktur faktisk brugt mere og mere til især smerte og kvalmebehandling indenfor hospitalssektoren med god effekt. Der skulle gå næsten et halvt år, før Thomas fik mig overbevist om, at jeg skulle prøve akupunktur mod min søn Frederiks astma. Frederik er i dag 16 år og har haft behandlingskrævende astma siden han var tre år. Det startede med hoste og hurtig udmattelse, hvor han ikke kunne holde til længere fysisk aktivitet, og når vi spillede fodbold, stod han altid på mål. Han er blevet behandlet på børneambulatoriet i Kolding, og fordi han har taget sin medicin disciplineret, har han haft et næsten normalt aktivitetsniveau, og aldrig haft alvorlige anfald. Men ved forkølelser, som var hyppige, måtte han øges i medicin og reducere den fysiske aktivitet. Han har altid taget medicin mod sin astma. En del unge vokser fra deres astma i puberteten, men fordi Frederik samtidig har allergi, var vi ikke blevet lovet dette, og det var aldrig lykkedes, at trappe ham ud af medicinen. Allerede ved første behandling med akupunktur kunne Lise se en reaktion omkring nogle af nålene. I den forbindelse kan vi sige, at nålene er så tynde, at det absolut ikke er et problem – selv for en teen ager. Efter kort tid halverede vi medicinindtagelsen, og efter et par måneder tog Frederik ikke mere medicin. Nu skal vi nok nævne de bekymrede forældre i den forbindelse. For astma er en potentielt livstruende sygdom, idet et voldsomt astma anfald kan lukke luftvejene. Den langvarige medicinske behandling med steroid skal man trappe langsomt ud af, hvilket vi gjorde. Samtidig havde Frederik altid sin akut medicin på sig, som han kunne tage, hvis han følte behov. Der er nu gået omtrent fire måneder efter sidste behandling på klinikken, og forleden dag sagde Frederik spontant, at han aldrig har haft det så godt i sine luftveje som nu. Han er midtbanespiller på sit fodboldhold og styrter frem og tilbage på banen uden problemer, og begrænses kun af sin ikke imponerende kondition. Han har også skullet vænne sig til, at han godt kan være forpustet nu, uden der er tale om astma. Jeg kan kun anbefale folk med astma, at prøve en behandling med akupunktur. Dels er det bivirkningsfrit, og dels ser akupunktøren kroppen som en helhed, hvor der ikke kun symptombehandles. Man skal vælge sine behandlere med omtanke og skepsis – Vi valgte denne klinik fordi den oser af professionalisme, entusiasme, sund fornuft og et smil på læben. Man er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Med venlig hilsen Carsten Svante Anderson og Frederik.
Bjørn Bitsch og Ashli Williamson Bjørn Bitsch og Ashli Williamson wrote on 09/04/2018 at 20:41
Vi kan 100% sikkert anbefale klinikken!!!!!!!! Vi (Bjørn og Ashli) har begge fået behandlinger af Lise og de har hjulpet os til at vi kunne være meget hurtigere ovenpå igen til at træne, efter vi havde fået overbelastinger. Hun har blandt andet behandlede os for en forstuede ankel, et knæ skade (minisken) og et knæ der gik af led. Lise er altid ultra professional og er meget personlig sammetidig. Vi glæder os til endnu et godt samarbejde i 2011. Med Venlig Hilsen, Bjørn Bitsch og Ashli Williamson (Verdensmestre i 10 Dans)
Søren Rasmussen Søren Rasmussen wrote on 21/01/2011 at 11:03
Tusind tak til Aku One for at have fravristet mig min ækle vane med at ryge… Dette er skrevet nøjagtig en måned efter at jeg tændte min sidste cigaret. Det var kort før jeg underkastede mig en fysisk lidt pinefuld, men – ikke mindst takket være Lises behagelige væsen – også en særdeles dejlig behandling, som jeg kun varmt kan anbefale… /Søren